Koulutukset

A-koetoimitsijoiden jatkokoulutus 24.-26.1.2020 WHD Gårdilla Mäntyharjulla

Yhteistyötoimikunta järjestää jatkokoulutuksen A-koetoimitsijoille 24.-26.1.2020. Kurssinjohtajana toimii Pauliina Ahola ja pääkouluttajana toimii Jukka Simpura.

Perjantaina 24.1 on teoriaosuus, lauantaina 25.1 ja sunnuntaina 26.1 käytännönkoulutus, joka suoritetaan samanaikaisesti järjestettävän  A-koekoulutuksen yhteydessä.

Koulutuksen hinta on 100 eur per henkilö. Hintaan sisältyy ruokailut WHD Gårdilla perjantai-iltana teoriakoulutuksen yhteydessä sekä lounas käytännönkoulutuspäivänä. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 10.1.2020 alla olevalla lomakkeella.

Koulutukseen otetaan max 20 osanottajaa, joilla tulee olla voimassa oleva koetoimitsijakortti. Etusijalla on yhdistysten lähettämät kurssilaisset.

Majoitus

WHD Gårdin tilalla sijaitsevassa Woikoski GuestHousessa on kymmenen kaunista, tasokkaasti varusteltua kahden hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on erilliset vuoteet, oma suihku ja wc, sekä minikeittiö.

GuestHouse 2hh aamiaisella 60 €/hlö/yö (120 €/huone/yö)

Sis. majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit sekä aamiaisen.

GuestHouse 1hh aamiaisella 105 €/ huone / yö

Sis. majoituksen yhden hengen huoneessa, liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakin sekä aamiaisen.

Lisävuode GuestHouse 30 €/ hlö / yö

Sis. liinavaatteet, pyyhkeet sekä aamiaisen yhdelle henkilölle.

Lemmikkimaksu 25 €/ huone / viipymä

Lemmikkihuoneita rajoitettu määrä.

Majoitusvaraukset ja majoitukseen liittyvät lisäkyselyt Woikoski Feelingin asiakaspalvelusta 20.1.2020 mennessä.

Woikoski Feeling
puh. +358 (0)40 656 5981
whd@woikoski.fi

Ilmoittautuminen A-koetoimitsijakoulutukseen 24.-26.1.2020

*

Yhdistysten lähettämät kurssilaiset ovat etusijalla, mainitse laskutusosoite kentässä lähettävän yhdistyksen nimi mikäli se ei laskutusosoitteesta selkeästi selviä.

Teoriakoulutus on klo 17.30 - 20.30. Koulutuksen aikana on tarjolla kahvia, teetä ja pientä suolaista.  Koulutuksen jälkeen buffet-illallinen.

Toivomukset kurssipäivästä huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Mikäli toivomusta ohjaa työeste tms. niin kirjoita se lisätietoihin.

Kysymys a-koekoulutukseen liittyy siihen, että samaan aikaisesti järjestettävien a-koekoulutusten järjestäjät ovat luvanneet asettaa a-koetoimitsijakoulutuksiin osallistuvat etusijalle omien jäsentensä jälkeen valitessaan koulutusten osanottajia.

Kurssin hintaan sisältyy WHD Gårdin runsas lounas käytännön koulutuspäivänä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.