NOUTAJIEN WORKING TEST (WT) YLITUOMARIKURSSI 2018

22.8.2017

Tuomaritoimikunta aloittaa Working Test -ylituomarikurssin keväällä 2018. Kurssin vastuullisena vetäjänä toimii Pekka Uusimäki.

Kurssille otetaan rajoitettu määrä hakijoita.

Kurssille aikovan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

- ovat Kennelliiton ja rotujärjestön jäseniä

- ovat toimineet aktiivisena noutajaharrastajina vähintään viisi (5) vuotta, johon on sisällyttävä tehtäviä rotujärjestön tai sen jäsenyhdistysten kouluttajana, kokeiden järjestelyissä ja toimitsijana

- omaavat riittävän kokemuksen WT-kokeiden järjestelytehtävistä

- ovat osallistuneet noutajien Working Testin VOI-luokkaan kouluttamallaan koiralla ja saavuttaneet vähintään VOI2-palkinnon

- omaavat voimassa olevan metsästyskortin ja metsästysaseen hallussapitoluvan

- ovat perehtyneet noutavien koirien käyttöön ja toimineet noutajan ohjaajana jahdeissa, joita tässä koemuodossa kuvataan (ajojahdit, walking-up)

- harrastavat metsästystä noutajan kanssa

- hakijoilla tulee olla rotujärjestön tai sen jäsenyhdistyksen kirjallinen suositus

Vapaamuotoiset hakemukset, joista ilmenee kyseisten vaatimusten täyttäminen, sekä tarkat tiedot WT-toimitsijatehtävistä (paikka, aika ja tehtävä), tulee lähettää 15.10.17 mennessä osoitteeseen pekka298@gmail.com tai Mailaskuja 24, 04410 Järvenpää.

Kurssista voi kysellä lisätietoja Pekka Uusimäeltä p. 0407615577 (iltaisin) tai sähköpostitse pekka298@gmail.com.

Esikarsintatilaisuuteen kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti lokakuun loppuun mennessä. Esikarsinta järjestetään marraskuun 11. päivänä Espoossa mock trial-koetta mukaellen.

HUOM!

Selvittäkää, milloin seudullanne järjestetään SKL - FKK:n yhden päivän peruskoulutus ylituomarikoulutukseen pyrkiville. Laittakaa kyseinen tieto mukaan hakemukseenne.

Tämä on suoritettava ennen varsinaisen WT -tuomarikoulutuksen aloittamista. Voitte suorittaa tämän esikarsinnan jälkeen, kun tiedätte, valitaanko teidät varsinaiseen koulutukseen.